Udtalelser – Teknisk Landsforbund


Af Annika Madsen
Event Manager i Teknisk Landsforbund
Foredrag i Grundlæggende statik – d. 26. Marts2018

“I december 2017 blev jeg kontaktet af Kim i forhold til, om det kunne være interessant for TL at holde et foredrag om grundlæggende statik. Kim har skrevet en bog med nye metoder til statikberegning. Den telefonsamtale har pt. resulteret i 7foredrag rundt i landet, med ca. 210 deltagere i alt. Det har ganske enkelt været en bragende succes og deltagerne giver Kim flotte ord i deres evaluering (hvor vi i gennemsnit ligger på en tilfredsprocent på 88% på det faglige indhold).

Deltagerne udtaler, at de bl.a. fik følgende ud af foredraget:
– En let tilgang til beregninger, frem for dem jeg havde lært i forvejen.
– Smarte løsningsmuligheder, som jeg ikke havde set før.
– Nye metoder, så jeg kan gøre mit arbejde hurtigere.
– Har lært, at det kan gøres mere simpelt end det jeg lærte på uddannelsen.
– Dejlig opfriskning af noget, som jeg ikke brugt i ca. 20 år – samt en nem og hurtig måde at lave en overslagsberegning.

De fleste glæder sig til bogen om styrkelære kommer i løbet af 2018. Det foredrag vil de også gerne deltage i og jeg er sikker på, at TL gerne vil udbyde endnu et road show rundt om i landet for vores medlemmer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kim. Ikke alene er han stærk i sit faglige stof og en rigtig god formidler, han er også et dejligt menneske med masser af humor.”

Af Helge Stemann Larsen
Lærer på Teknisk designer uddannelsen hos Syddansk Erhvervsskole
Heldagskursus i Grundlæggende statik – d. 12. Marts 2018

“Tak for et godt kursus. Det var interessant at opleve hvordan svært stof kan præsenteres så det bliver forståligt. Det var også sjovt at se hvordan elever, som i starten af kurset var meget skepsis, ved gennemgangen af brøk- og algebra metoden pludselig fik en aha oplevelse. Jeg ser frem til at din bog vedr. styrkelære bliver færdig.”

Læs andre udtalelser
Ingeniørforeningen IDA
Konstruktørforeningen
A2Sea