Om atvide

Historien om atvide er en dansk iværksætter historie. Virksomheden blev stiftet i efteråret 2018 af ingeniør og underviser Kim Kjærsgaard.

Kim havde på det tidspunkt lige udgivet sin anden lærerbog indenfor konstruktionsfaget. Bøgerne tilbyder en nem tilgang til et tungt teknisk fag, som mange har problemer med at lære, samt indeholder nye banebrydende metoder til hurtigt og nemt at beregne simple bjælkekonstruktioner. Men visionerne er endnu større og for at kunne forsætte udviklingen blev virksomheden stiftet.

Formål
Den teknologiske udvikling medfører, der hele tiden opstår nye teknologier og muligheder, som var utænkelige for blot få år siden. Vores formål er udvikling af moderne faglig undervisning og undervisningsmateriale med fokus på en optimeret indlæringproces og højt læringudbytte. Til dette anvender vi både traditionelle didaktiske viden og værktøjer, samt den nyeste forskning og teknologier

Lille og personlig virksomhed
Vi er en lille virksomhed,  hvor personlig service og god kvalitet er en naturlig del af virksomhedens kultur. For at bevare vores fleksibilitet og adgang til de rette kompetencer og værktøjer, anvender vi et netværk af; frivillige, freelancer og virksomheder, til at hjælpe os med at; udvikle, fremstille, sælge og distribuering af vores undervisning og undervisningsmaterialer. 

Navn, logo og slogan
Navnet "atvide" er en sammensætning af "at" og "vide", hvilket er vores kerneområde. Navnet er også vores logo, der er holdt i et simpelt og tidsløst skandinavisk design.

Sloganet "Viden giver indsigt" understreger man med viden kan opnå en endnu større indsigt og forståelse, og dermed kan træffe bedre begrundede beslutninger. Hver prik i sloganet symboliserer forskellig viden. Det er vores vision, at udvikle god faglig undervisning og undervisningsmaterialer, der tilvejebringer brugbar viden, samt når viden samles vil dette øge indsigten.


Information om virksomheden

CVR
39832321

Telefon
7060 5994

Åbningstider
Mandag: 9:00 - 15:30
Tirsdag:  9:00 - 15:30
Onsdag:  9:00 - 15:30
Torsdag:  9:00 - 15:30
Fredag:  9:00 - 15:00
Weekend: Lukket

Kontakt formular


Følg os på

Adresse
Ny Vestergårdsvej 21
3500 Værløse


Vi er medlem af

 

Forhandlere

Vores bøger forhandles hos: